Politica de Confidențialitate

0. Introducere

Energio Solar PVT srl, cu sediul social în București, Calea Plevnei 139, Corp C, Camera 17, Parter, București, Sector 6. Cod Poștal: 060011 și website-ul https://energio.ro, este dedicată protejării datelor personale și a respectării drepturilor de confidențialitate ale clienților și vizitatorilor săi. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, divulgăm și protejăm informațiile personale ale persoanelor interesate de soluții energetice și instalarea unui sistem fotovoltaic.

1. Colectarea Datelor

Colectăm informații personale atunci când interacționați cu website-ul nostru, când solicitați informații despre serviciile noastre sau când contractați serviciile noastre. Informațiile colectate pot include, dar nu se limitează la, nume, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail și informații despre proprietatea unde urmează să fie instalat sistemul fotovoltaic.

2. Utilizarea Datelor

Utilizăm datele colectate pentru a:

– Răspunde la solicitările dumneavoastră;
– Îmbunătăți serviciile și suportul clientului;
– Realiza analize interne;
– Comunica informații despre produsele și serviciile noastre;
– Îndeplini obligațiile contractuale și legale.

3. Divulgarea Datelor

Nu vindem, comercializăm sau închiriem informațiile personale ale utilizatorilor terților. Putem împărtăși informații cu partenerii noștri de încredere pentru a facilita instalarea și funcționarea sistemelor fotovoltaice sau pentru a ne conforma cerințelor legale.

4. Securitatea Datelor

Implementăm măsuri de securitate pentru a proteja împotriva accesului neautorizat sau a alterării datelor dumneavoastră personale. Aceste măsuri includ protocoale de securitate, firewall-uri și criptarea datelor.

5. Drepturile Subiecților Datelor

Aveți dreptul de a accesa, rectifica, șterge sau opune prelucrarea datelor dumneavoastră personale. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact furnizate mai jos.

6. Păstrarea Datelor

Păstrăm datele personale atât timp cât este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate, sau pentru a ne conforma cu legislația aplicabilă.

7. Transferul Datelor Internațional

Nu transferăm datele personale în afara Spațiului Economic European, cu excepția cazului în care există garanții adecvate pentru protecția acestora.

8. Cookie-uri și Tehnologii Similare

Folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe website-ul nostru, pentru a înțelege cum este utilizat și pentru a personaliza conținutul și reclamele.

9. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate la un anumit interval de timp. Orice modificări vor fi postate pe website-ul nostru și, unde este cazul, vă vom notifica prin e-mail.

10. Contact

Pentru orice întrebări sau solicitări legate de politica de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la:

Energio Solar PVT srl
Email: office@energio.ro
Telefon: 0769656500
Adresă: Calea Plevnei 139, Corp C, Camera 17, Parter, București, Sector 6. Cod Poștal: 060011

Această politică de confidențialitate este în vigoare începând cu 23.07.2022